Amit ajánlok

EMF Balancing Technique ® kezelés, Csoportos foglalkozás, Online konzultáció - mind egy lehetőség, hogy személyesen is "átéld magad " energiaként.

Amennyiben az Univerzális Kalibrációs Hálódat (Universal Calibration Lattice ® ) valamelyik választott módon kalibráltatod (méretre igazíttatod, illetve a szükségtelen energia maradékokat lesimíttatod a kezelővel) a belső bölcsességeddel összhangban (vagyis olyan módon, hogy tiszteletben tartva a nézeteidet, elképzeléseidet az életedről) nagyobb töltöttségi állapotban, kvantumfizikai szempontól előnyösebb frekvencián rezegve (jól - lét áramlatban) könnyedebben, egyediebben, nagyobb hangsúllyal tudod manifesztálni azt, amit látni szeretnél az életedben. Ez egyszerű fizikai törvényszerűség; jól érzed magad = olyan dolgokat teremtesz, amik fokozzák a jól - létedet. Adsz, és kapsz, egy összefüggő rendszer részeként, az Univerzum szándékaival összhangban.

Azt pedig, hogy éppen mire van szükséged, és milyen megoldások alakulnak, azt az egyedi élet - összességed (hol tartasz mentálisan, mennyi nehézséget oldottál meg életedben, milyen mértékű bölcsességet engedsz meg magadnak, mennyire vagy megengedő az élet - áramlásban, mennyire vagy tudatos megfigyelő, mennyire vagy éber a mostban, mennyire tudod elfogadni a hibáidat .. stb) határozza meg. Egy kezelő sincs a világon, aki megjósolja az aktuális potenciálod kiforrását. Hiszen az intuíciód suttogva irányít, te pedig az szerint teszel, ahogy épp  gondolod, vagy érzed a megoldási irányaidat. Szabadon. 

Ez is egy tanulható folyamat.