Gyakori kérdések

Gyakran ismételt kérdések

1. Mikor érdemes kezelés sorozaton részt venni?

Bármikor, ha igényed van rá, de mélypont esetén igazán hatásos, (akkor a legerősebb az emberekben a vágy a változásra) vagy akkor, ha konkrét cél formálódott benned, és ahhoz szeretnél szinkron eseményeket (hiszen hatással lehetünk a környezetünkre) nagyobb éberséggel. A lelki béke, és a stresszoldás mint alap hatás biztosan jelentkezik.

2. Történhet velem valami félelem keltő a kezelés során?

Nem. Ezt a típusú kezelés sorozat a belső bölcsességed figyelembe vételével zajlik, és az Univerzum sem fog olyan eseményeket kínálni számodra, ami fájdalmat, vagy félelmet keltene benned. Természetesen "görbe tükröt" állíthat eléd a kalibráció, de azt gondolom személyiség fejlődés nincs puncs fagyiba bújtatva.

3. Ha nem tudok pozitívan gondolkodni, gyakran depressziós is vagyok, akkor is hatásos a kezelés?

Igen. Az első négy fázis kifejezetten a mentális hálód átrendezésére fókuszál, vagyis közelebb viszi a tudatodat a "jól - lét áramlathoz", ami természetes állapotunk. Biztosan több tonna lelki terhet le tudsz tenni a kezelés alatt - után. Tapasztalat.

 

Ha benned más kérdés is felmerül, írj nekem e-mailt - t vagy vegyél részt egy rövid - ingyenes skype konzultációban.

Írj: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.