Csoportos foglalkozás

Csoportos foglalkozás

Az EMF Balancing Technique ® Peggy Phoenix Dubro által, csodálatosan és precízen kidolgozott módszer, amiben egyedi és szent önvalód, személyes elektromágneses konfigurációddal és belső bölcsességeddel összhangban kalibrálódik új platformra egy - egy kezelés során.

Az eredeti koncepciót itt találod: www.emfbalancingtechnique.com

Gondolataim, tapasztalataim alapján:

Minden a világon ami létezik, folyamatos változásban van. Az élet egyetlen biztos pontja, a változás. Az alkalmazkodás, az irányokhoz való rugalmas hozzáállás folyamatos éberséget, megengedést, ellenállás mentességet kíván, és ez jelentősen növeli az intelligenciát. Természetesen olyan módon, hogy egyéni, egészséges nézeteid bírálatát, vagy durva megsértését nem szükséges megengedned akkor sem, ha mások úgy gondolják. Minden embernek joga egyéni nézeteinek kifejezése.

A dolgok, gyakran csak úgy megtörténnek, attól függetlenül is, hogy mennyire vagy spirituálisan tudatos, vagy mennyire vagy "jó ember". Sokszor nem látni, hogy az Univerzum szándékai merre tartanak, mik a globális okok, ami miatt problémák adódhatnak. Azért, mert spirituálisan nyitott vagy, még történhetnek nehézségek az életedben. Hogy mikor mi az ok, egyáltalán nem fontos, inkább a megoldásnak van jelentősége. A megoldásokhoz pedig az egyik csodás, pontos és elegáns támogatás lehet, az EMF Balancing Technique ® alkalmazása. Meg vagyok győződve a hatékonyságáról, hiszen én is személyes problémám megoldását kerestem, amikor rátaláltam, és alkalmaztam is. Nem csodaszer, de a legnagyobb előnye, hogy rengeteg időt tudsz megspórolni a megoldásaid útján, ha érted és érzed a metafizikai világ, az Univerzális törvényszerűségek működését. A mai nehéznek tűnő gazdasági környezetben, azt tapasztalom, és ezért gondolom hogy a túlélés, és gyorsabb fejlődés elérhető, és rendkívül innovatív módszere.

Az Univerzális Kalibrációs Háló működéséről, és az Emf fázisokról az EMF Balancing Technique ® fül alatt további információkat olvashatsz.

EMF Balancing Technique ® kezelőként kötelességem felhívni a figyelmedet, hogy mindig van több és jobb megoldás annál, mint ami van. Természetesen az Univerzum szándékaival összhangban.

Amennyiben barátaiddal, kollégáiddal, vagy családoddal össze szeretnél hangolódni erőteljesebben, mert van ami nem annyira működik közösen, vagy közös céljaitok vannak, akkor érdemes ezt a csoportos megoldást választani. Kölcsönös tiszteletre, és odafigyelésre minden családnak, csoportnak, szüksége van hosszú távon. Együtt - összedolgozva, úgy, hogy mindenki tudatára ébred személyes erősségére a csoporton belül, egy pompás lehetőség a folyamatos és egészséges együttműködés terén. De lehet célokat is kitűzni, tartani a fókuszt, és cselekedni, alkotni, összhangban egyéni csúcs képességeiddel.

Csoportos formában átadható fázisok:

I-IV. fázis, mentális háló átrendezés

IX-XII fázis, manifesztációs képességeid növelése

XIII. fázis, mindegyik fázisból egy csöpp esszencia

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.