Emf Kiegyenlítő Technika

Peggy Phoenix DubroPeggy Phoenix Dubro által kidolgozott EMF Balancing Technique ®  kezelés eredeti forrását, koncepcióját az alábbi linken találod: 

www.emfbalancingtechnique.com

" .. Az elektromágneses mezőt kiegyenlítő technika az az energiamódszer, ami úgy lett megtervezve, hogy az univerzális kalibrációs hálóval együtthatva működjön. Az univerzális kalibrációs háló az ember energia anatómiájának modellje, a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszer kiterjeszése.  A technika egyszerű, rendszerezett eljárás, amit mindenki meg tud tanulni. A módszer az ember az emberhez hatást alkalmazza a mágneses mezőben. Egybe kapcsolja a lelket és a biológiát. Fázisai erősítik az elelktormágneses mező mintákat., amelyre szükségünk van ahhoz, hogy sikeresen hozzzájáruljunk valóságunk teremtéséhez.. "

Az EMF Balancing Technique® - ről a világ a "Letters from Home" (Levelek Otthonról) című Kryon könyvből értesült (EMF Fejezet). Azóta Peggy Phoenix Dubro, a módszer kifejlesztője, a Kryon csoport állandó tagjaként a világ minden táján bemutatja, tanítja, terjeszti ezt a technikát.

Lee Carroll (Kryon) írja Peggy munkájáról:
"Az EMF Balancing Technique ® napjaink új energetikai eljárása, amely a Szellem és a biológia integrálódását hivatott felgyorsítani, növelve a betegségekkel szembeni ellenálló képességünket, valamint a mindennapi valóságteremtésében való tudatos közreműködésünk mértékét. Az EMF Balancing Technique® beavat saját elektromágneses erőterünk természetének felismerésébe és tudatosításába. Új információkat fogadunk be energetikai anatómiánkra vonatkozóan, amelyek visszahatnak a Kozmikus Szövedékkel való kapcsolatunk erősítésére. A végső eredmény egy olyan készség kifejlesztése, amely a Kozmikus Szövedék kimeríthetetlen erőforrásának rendszeres és folyamatos hasznosítására jogosít."

Ezen az oldalon az én egyéni tapasztalataimról, gondolataimról, EMF adaptációmról - megéléseimről írok.

Mottó: " ... Az öt szín látása elvakítja az ember szemét, Az öt hang hallása eltompítja az ember fülét, Az öt íz ízlelése eltompítja az ember nyelvét.

A külsővel való együtt mozgás elkábítja az elmét. A szenvedélyek megbénítják a szellemi mozgást. Ezért a magasrendű ember:

Nem veszíti el a belsőt a külsőben. Elveti az "azt és az "ezt választja (Tao Te King XII.)

Gondolataim a kezelések kapcsán:

A rohanó világban, amikor semmire sincs idő, és elsősorban tárgyi javakban keressük a boldogságot, úgy gondolom elengedhetetlen a nehézségek megélése, hogy vágyni kezdjünk valami másra, többre, nem anyagi boldogságra. Engem is egy megoldhatatlannak tűnő gond indított el megoldás iránti vággyal és rátaláltam az Emf Kiegyenlítő Technikára.

Universal Calibration Lattice RA fázisok megtapasztalása után rendkívül erős belső késztetés generálódott bennem, hogy önállóan oldjam meg a gondjaimat. Imádtam, hogy csupa jó dolog történt velem, és minden téren bőség árasztott el. Egyensúlyban és semleges, szemlélődő állapotban találtam magamat. Egy új nézőponti szinten álltam, ahonnét a megoldások szinte maguktól áramlottak be az életembe. Mivel az új platform, amire felléptem, nemesedő jellemet is kívánt, így két legyet üthettem egy csapásra. Egyrészt vibrációs összhangba kerültem a megoldásaimmal, így azok szinte maguktól megoldódtak, mellette belső késztetés hatására megváltoztak az étkezési szokásaim, az egészségem javult és erősödtek az intuitív képességeim is. Összességében erős jellembeli fejlődés kezdődött bennem, viszonylag rövid időn belül. S mivel a jellemem nemesedett, az önbizalmam is erősödött. Ezzel párhuzamosan magassabb minőségű élettel gazdagodhattam. Nyilván nem lettem valaki más, de magabiztosabb, logikusabb, érzelmileg stabilabb, figyelmesebb ember vált belőlem. "Jól - lét Időt" spóroltam azzal, hogy gyorsabban fejlődött a személyiségem, mint egyébként. 

Másoknál (80%) a kezelések után hasonló változások történtek, de olyan is volt, hogy valaki stresszmentes életszakaszról, lelki békéről számolt be (vagyis nem lépett tudatos megfigyelői státuszba). Nagy átlagban az ötödik fázis környékén már beindultak a változások. Ezért az a tapasztalatom, hogy a fázisokat legalább négyes csokorban érdemes megélni, mert a többszöri stimuláció hoz maradandóbb változásokat. Nyilván a kezelés nem csodaszer, de hihetetlen sok fejlődési és nemesedési lehetőséget, inspiratív megoldásokat generálhat. Mindenkinek egyéni konfigurációs adottságai és belső bölcsessége van, ezért nem lehet pontosan megmondni, ki - mit old meg az életében a vibrációs változásával párhuzamosan. A jól - lét mindenkinek mást és mást jelent, ezért egyedi változások mutatkoznak mindenkinél. Épp annyi, és éppen olyan, ami összhangban van belső bölcsességével.

A fázisok jelentése számomra

Itt, csokrokként ismertetem:

I-IV. fázis, mentális háló átrendezése:

I IV fázisAmennyiben megérted, hogy a tudatod teremti az a valóságot, amit éppen megélsz, akkor egyértelmű, hogy ha átkalibrálódik a tudatod egy Univerzális összhanghoz közelebbi struktúrába (természetes állapotunkba), akkor megváltozik a megélésed is. Másként kezded el látni az élethelyzetedet amiben vagy, tehát vibrációs összhangba, ellenállás mentesebb állapotba kerülsz és ez az állapot másféle valóságot tükröz vissza számodra. Másként gondolozol, másként mutatkoznak a körülmények. Nagyon nagy vonalakban ez a mentális háló átrendezésének folyamata. Fantasztikus.

 

V-VIII. fázis: érzelmi háló átrendezése

I VIII fázis

Az érzelmi struktúra hálójának kalibrálása, felnyitja a szemedet arra az elgondolásra, hogy bizonyos tulajdonságok, amik nehezebben működnek a személyiségednek, gyakorlással javíthatóak, és ha megérted a lényegét, hogy miért is fontos például (egy tulajdonságkártya elnevezés: pl. kommunikáció) jobban kommunikálnod, miért érdemes a retorika művészetével kifejezni magadat, akkor tudatosul benned, a tulajdonságaid javításának jelentősége. Ez együtt jár egy tisztább, finomabb, inteligensebb jellem alapjainak létrehozásával. Ez az ajándék, a fejlődési igényedért. Csodás.

 

lattices1IX-XII. fázis, kapcsolati hálók

Gondolom érted, hogy a világban nem lehetséges mindenkinek egyfomán tökéletes élete, ezért belátod, hogy a manifesztációs képességeidnek is vannak határkövei. Nem leszel néhány kezelés után különlegesebb, de nagyon nagyon sok férfi és női tulajdonságod, szerzett és hozott mintád átalakításával, "egészséges betöltésével " bizonyos események kimenetére kizárólag tiszta szándékok formájában hatással lehetsz. Hótiszta kvantumfizika. A kvantumfizikai kutatások kimutatták, hogy egy dolog a mikrovilágban attól függően mutatkozik, hogy nézik vagy sem. Ha szemlélik, vizsgálják, hogy egy foton mit csinál, akkor látható a részecske, de ha nem szemlélik akkor rögtön hullám természetű lesz. Minden szemlélő szempontjából van egy világ, de aki tiszta szándékkal viszonyulva kifejezi egészséges változtatási igényét, vágyát, akkor nagyobb hatással van a kapcsolati hálóra, mint az a személy, aki nem tiszta szándékkal vizualizálja a világát. Ezért van az, hogy a mentálisan tisztább gondolatú, az érzelmileg stabil, tiszta vágyú ember hatásosabban manifesztálhat a nagy egész részeként. Ez aztán tényleg fantasztikus szerintem. Hogy ilyen mértékben hatással lehetünk a saját életünkre, Peggy Phoenix Dubro munkássága révén.

XIII. fázis, az összes fázis kvintesszenciája

Ha úgy érzed, hogy többet megtudnál, vagy érdeklődsz a technika iránt olvasd el az eredeti koncepciót : www.emfworldwide.com